Produsele noastre
Glet Rigips DUOGLET 2in1

Produs conform standardului SR EN 13279. Glet 2in1 de nivelare si finisare din ipsos alb destinat finisarii peretilor si tavanelor interioare, aplicabil manual în grosimi de la 2 mm pâna la 10 mm. Pentru nivelarea si finisarea suprafetelor interioare acoperite cu tencuieli pe baza de ciment, ciment-nisip, ipsos, precum si pentru lucrari de renovare si reparatii (umpleri de gauri, acoperire bavuri etc.). Consum: aprox. 1 kg/mp/mm. În cazul folosirii pe suprafete suport de ipsos nivelate în prealabil, variind în functie de rugozitatea suprafetei suport. Timp de lucru: aprox. 90 min.

Atentie! Pentru utilizarea produsului Rimano DUOGLET 2in1 ca produs de finisare, acesta trebuie aplicat pe o suprafata suport umeda fie peste un strat suport proaspat aplicat (max. 1 ora) sau udat în prealabil.

Avantaje

  • Produs 2in1 - nivelare si finisare în aceeasi zi, ud pe ud; permite obtinerea unei suprafete albe, fara fisuri, neteda, cu o rezistenta ridicata
  • Nu formeaza nori de praf la slefuire
  • Aderenta excelenta pe suport

Mod de lucru 

Pregatirea suportului: Suprafata suport trebuie sa fie stabila, curata, fara praf, fara urme de ulei, neînghetata, uscata si protejata de umiditate si caldura excesiva. Suprafetele cu absorbtie mare trebuie udate înainte sau se va aplica un grund cu scopul reducerii absorbtiei (ex. grund universal de profunzime Weber GR100).
Atentie! A nu se folosi pe suporturi înghetate sau la temperaturi de înghet. Temperatura aerului, a materialului si a stratului suport trebuie sa fie peste +5°C si sub +35°C.

Instructiuni de aplicare: Preparare pentru nivelare sau reparatii: se recomanda prepararea pastei într-o consistenta mai groasa (aprox. 10 kg produs în 4-5 L de apa). Preparare pentru finisare: se recomanda prepararea pastei într-o consistenta mai subtire (aprox. 10 kg produs în 6 L de apa) si aplicarea celui de-al doilea strat peste cel anterior de DUOGLET, în aceeasi zi, ud pe ud, înainte de uscarea stratului anterior (dupa aprox. 1 ora de la aplicarea primului strat).
Se recomanda aplicarea pe suprafete-suport tencuite în prealabil. Suprafata de aplicare trebuie sa fie întarita, curata, fara praf si aderenta (umeda sau tratata cu grund). Se vor folosi vase si unelte curate (pentru a nu modifica lucrabilitatea produsului). Pentru realizarea pastei se va presara întotdeauna ipsosul în apa (niciodata invers!). Dupa ce pulberea s-a îmbibat cu apa (aprox. 5 minute), se amesteca manual sau cu mixerul, pâna la omogenizare. NU necesita o a doua amestecare. Pasta se poate subtia cu apa. Se evita adaugarea de pudra în pasta preparata. Se întinde cu usurinta folosind fierul de glet sau dreptarul. Se poate aplica si în straturi succesive (întâi stratul de nivelare si apoi stratul de finisare, preparate dupa indicatiile de mai sus). Cel de-al doilea strat poate fi aplicat dupa aproximativ 60 min. de la aplicarea primului strat, înainte ca primul sa fie uscat în totalitate.

Conditii de depozitare si transport: pastrati produsul la loc uscat, în ambalajul original, sigilat, ferit de intemperii. În cazul utilizarii partiale, sacul se va închide cu grija, în vederea utilizarii ulterioare.

Valabilitate: produsul expira la termenul inscriptionat pe partea laterala a ambalajului.

Glet Rigips DUOGLET 2in1
DenumireCod SAPMod de prezentareUMPret unitar
(lei)
 Subtotal
(lei)
Glet Rigips DUOGLET 2in1 20 kg5200691131sac 20 kgbuc.28,610,00
Glet Rigips DUOGLET 2in1 5 kg5200691135sac 5 kgbuc.10,320,00
0,00
Tencuiala manuala Rimano TEN

Produs conform standardului SR EN 13279-1. Tencuiala usoara pe baza de ipsos, cu proprietati termoizolatoare, destinata nivelarii peretilor si tavanelor interioare, aplicabila manual în grosimi de 5 mm pâna la 40 mm. Recomandat la refacerea tencuielii peretilor din caramida, BCA, beton, etc, în lucrari de renovari si reparatii. Ulterior se poate vopsi, aplica tapet etc. Consum: 7,5 kg/mp/10 mm. Timp de lucru: aprox. 90 min., este influentat de absorbtia suportului si de temperatura ambianta. În cazul zilelor calduroase, materialul aplicat se va stropi abundent cu apa. Un strat de pâna la 40 mm înlocuieste 3 straturi clasice: sprit, grund, tinci. Ideal pentru astupare gauri, nivelare glafuri. Rezultate excelente daca se finiseaza cu Rimano Glet.

Avantaje

  • Efort redus la aplicare si finisare
  • Proprietati termoizolante - contribuie la confortul termic al cladirii.
  • Consum redus: 7,5 kg/mp/10 mm

Mod de lucru

Pregatirea suportului: Suprafata suport trebuie sa fie curata, fara praf, fara urme de ulei, neînghetata, uscata si protejata de umiditate excesiva. Spatiul trebuie sa fie ventilat, dar fara curenti puternici de aer. Atât în conditii de caldura sau ventilatie excesiva, cât si în conditii de frig, camerele unde are loc lucrarea sau suprafetele proaspat lucrate vor fi protejate corespunzator. 
Atentie! A nu se folosi pe suporturi înghetate sau la temperaturi de înghet. Temperatura aerului, a materialului si a stratului suport trebuie sa fie peste +5°C si sub +35°C.

Instructiuni de aplicare: Suprafetele suport absorbante (ex. caramida) se uda abundent sau se amorseaza (ex. grund universal de profunzime Weber GR100). Se poate folosi pe betonul neted doar dupa aplicarea unui grund pentru îmbunatatirea aderentei (ex. grund universal de profunzime Weber GR100). Se vor folosi doar unelte, vase si apa curate! 
Continutul unui sac (25 kg) se va amesteca într-un vas cu aprox. 20 litri de apa. Se va presara pudra în apa, niciodata invers! Dupa ce pulberea s-a îmbibat cu apa (aprox. 3 minute), se recomanda amestecarea cu un mixer sau manual, pâna la omogenizare - obtinerea unei paste usor de întins, fara cocoloase sau bulgari. NU necesita o a doua amestecare (existând riscul reducerii timpului de lucru). Dupa amestecare nu se va mai adauga pulbere în pasta rezultata, este însa posibila adaugarea apei în pasta pentru subtierea acesteia. În cazul folosirii profilelor metalice cu scop de distantieri, acestea se vor fixa pe pereti pe toata lungimea cu un mortar de ipsos (ex.: Rigips Instal Gips), evitând posibile încovoieri. Se aplica cu drisca (apasând ferm) si se poate nivela cu dreptarul (de metal) la grosimea dorita. Suprafata va fi nivelata în etape succesive pâna la obtinerea unei suprafete netede. Pentru obtinerea de grosimi mari (30-40 mm) se recomanda aplicarea în mai multe straturi. În încaperi închise se va asigura ventilatie corespunzatoare (dar nu excesiva) pentru uscarea produsului. Lucrarea se va proteja de frig sau caldura excesiva, curent etc. Finisajul (ex: Gletul de finisare Rimano® GLET) se poate aplica peste tencuiala Rimano® TEN imediat dupa întarire.

Conditii de depozitare si transport: în cazul utilizarii partiale, sacul se va închide cât mai bine posibil (pentru evitarea contaminarii cu umiditate), în vederea utilizarii ulterioare.

Valabilitate: produsul expira la termenul inscriptionat pe partea laterala a ambalajului.

Tencuiala manuala Rimano TEN
DenumireCod SAPMod de prezentareUMPret unitar
(lei)
 Subtotal
(lei)
Tencuiala Rimano TEN 25 kg5200691120sac 25 kgbuc.26,920,00
0,00
Tencuiala mecanizata Rimano UNI

Tencuiala usoara pe baza de ipsos, cu adaos de perlit, destinata nivelarii peretilor si tavanelor interioare din caramida, BCA, beton, etc, aplicabila mecanizat (cu masina de tencuit) în grosimi de 5 mm pâna la 40 mm. Se poate folosi si pentru reparatia/renovarea tencuielilor vechi. Ulterior se poate vopsi, aplica tapet etc. Consum: 8 kg/mp/10 mm. Timp de lucru: aprox. 2 ore (120 minute) este influentat de absorbtia suportului si de temperatura ambianta. În cazul zilelor calduroase, materialul aplicat se va stropi abundent cu apa. Un strat de Rimano Uni de pâna la 40 mm înlocuieste 3 straturi clasice: sprit, grund, tinci. Rezultate excelente daca se finiseaza cu Rimano Top.

Avantaje:

  • Manopera mai putina si economii de material, fiind un produs UNI-strat: înlocuieste într-un singur strat tencuielile traditionale din 3 straturi pe baza de ciment-nisip (sprit, grund, tinci)
  • Prelucrare excelenta în vederea finisarii - se obtine o suprafata neteda prin spatulare
  • Consum redus si o greutate redusa pe metru patrat în comparatie cu alte tencuieli

Mod de lucru

Pregatirea suportului: Suprafata suport trebuie sa fie curata, fara praf, fara urme de ulei, neînghetata, uscata si protejata de umiditate excesiva. 
În încaperi închise se va asigura ventilatie corespunzatoare (dar nu excesiva) pentru uscarea produsului. Atât în conditii de caldura sau ventilatie excesiva, cât si în conditii de frig, camerele unde are loc lucrarea sau suprafetele proaspat lucrate vor fi protejate corespunzator. 
Atentie! A nu se folosi pe suporturi înghetate sau la temperaturi de înghet. Temperatura aerului, a materialului si a stratului suport trebuie sa fie peste +5 °C si sub +35 °C.

Instructiuni de aplicare: Suprafata suport se uda abundent sau se amorseaza (ex. grund universal de profunzime Weber GR100). Se poate folosi pe betonul neted doar dupa aplicarea unui grund pentru îmbunatatirea aderentei (ex. grund universal de profunzime Weber GR100). Debitul de apa recomandat al masinii de tencuit este 650 l/h. Se va regla astfel încât consistenta pastei obtinute sa permita nivelarea cu usurinta folosind dreptarul, fara ca materialul sa curga pe pereti. Daca presiunea apei este scazuta, folositi o pompa aditionala pentru compensare. În cazul folosirii profilelor metalice cu scop de distantieri, acestea se vor fixa pe pereti pe toata lungimea, evitând posibile încovoieri. Pasta se va aplica mecanizat pe suprafata, în mod continuu, fara a lasa spatii libere. Suprafata va fi nivelata în etape succesive pâna la obtinerea unei suprafete netede.

Conditii de depozitare si transport: pastrati produsul la loc uscat, în ambalajul original, sigilat, ferit de intemperii. În cazul utilizarii partiale, sacul se va închide cu grija, în vederea utilizarii ulterioare.

Valabilitate: produsul expira la termenul inscriptionat pe partea laterala a ambalajului.

Tencuiala mecanizata Rimano UNI
DenumireCod SAPMod de prezentareUMPret unitar
(lei)
 Subtotal
(lei)
Tencuiala Rimano UNI 25 kg5200691123sac 25 kgbuc.21,190,00
0,00
Folosim Cookies, pentru a vă oferi o experiență cât mai bună pe site-ul nostru, conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul. Click aici pentru a afla mai multe informații despre Cookies și despre cum le puteți controla. Prin continuarea navigării pe acest site, ne oferiți acordul referitor la folosirea Cookie-urilor.